KAPCSOLAT

Azonnali rendeléshez hívd: tel:+36709444666

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen

Sofőrszolgálat, sofőrbérlés, autóbérlés, reptéri transzfer, szállítási szolgáltatásokHOL TALÁLSZ BENNÜNKET?


Leginkább úton

Székhely:

Budapest Sofőrszolgálat

1063 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.

Telefonszám:

06-70-9444-666

E-mail:

soforalexbp@gmail.comKérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével

Bár a vállalkozás székhelye 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.szám alatt található reméljük velünk szolgáltatásunk / sofőrszolgáltatás/ igénybevételénél találkozol :)


Hogyan működik a sofőrszolgáltatás?


Meglepetten tapasztaltuk, hogy nem egyértelmű, hogyan is működik a sofőrszolgáltatás, amikor egy ügyfél megkérdezte, hogy akkor ugye hazavisszük a kocsiját is. Nos, igen. : )

A sofőrszolgálat lényege ugyanis éppen ez: két ember érkezik a helyszínre egy autóval, ebből az egyik a sofőr, a másik az ún. bázisautós, aki a sofőrt szállítja a helyszínek között. Ez teszi lehetővé, hogy hazajutassák az autót az ügyféllel és a sofőr is tovább tudjon utána menni a következő ügyfélhez. Ez pedig valóban fontos különbség a taxi és sofőrszolgáltatás között: míg előbbi csak az ügyfelet képes szállítani, addig a sofőrszolgálat az ügyfelet és annak autóját is.

Miért fontos ez?

Kevesen használnak sofőrszolgálatot, mert azt gondolják, hogy ez luxus. Ez azonban nem így van. A sofőrszolgáltatás nem kerül többe, mint taxit hívni, sőt, adott esetben akár kedvezőbb is lehet az ára. Az előnye pedig az, hogy másnap nem kell azon gondolkozni, hogyan jutok vissza az autómhoz, fel kell-e kelnem reggel korábban, hogy elmenjek érte még azelőtt, hogy dolgom lenne és amiatt sem kell izgulni, hogy biztonságban otthagyhatom-e ahol van, vagy ellopják másnapra, hiszen van lehetőségem sofőrszolgálatot hívni, akik hazajuttatják az autót, ezzel megoldva az ilyen jellegű gondjaim. Úgyhogy bátran hívjatok sofőrszolgálatot, ha fontos, hogy az autótok is hazaérjen veletek.  

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)
Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély.
Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024
Nyelvek