Sofőrszolgálat-blog

 

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapesti agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük az esküvői rendezvényeket. Hogy minden buli jól végzödjőn!

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapesti agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Gödöllői ügyfeleinket.

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapesti agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Fóti ügyfeleinket.

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a Budapest és agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Budaörsi ügyfeleinket.

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapest és agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Vasadi ügyfeleinket. Vagy a Vasadról más irányba utazó ügyfeleket.

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a Budapest és agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Dabas ügyfeleinket.

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a Budapest és agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Budaörsi ügyfeleinket.

Cégünk keres férfi és női sofőröket éjszakai sofőrszolgálatunkba! A feladat: Budapesten belül, vagy vidékre hazaszállítani az alkoholt fogyasztott vagy fáradt ügyfelek gépjárművét. Folyamatos munkavégzés lehetőség fő- és mellék állásba egyaránt. Mindenki párban van egész éjszaka igy nem kell az utcán a hidegben várakozni. Munka végezés...

Akkor a legolcsóbb a sofőrszolgálat amikor azért fizetsz amit megkaptál és tudod előre mi mennyibe kerül! Éppen ezért vezettük be már az elejétől a km alapú elszámolást hogy valóban csak azért a szolgáltatásért fizess amit igénybe veszel.


© 2022 Budapest Sofőrszolgálat 1063 Budapest, Szív utca 65. II/14a.  (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély. Sofőrszolgálatunk non-stop rendelkezésre áll korrekt olcsó árakkal. Sofőrszolgálat budapest és vidéken akár országosan! Magas vezetési tapasztalat, udvarias kiszolgálás! Budapest Sofőrszolgálat, sofőrszolgálat budapest, olcsó sofőrszolgálat, legjobb sofőrszolgálat
Sofőrszolgálat 2018- 2022
Nyelvek