Reptéri transzfer

Reptéri transzfer éjjel nappal

Reptéri transzfer szolgáltatásunkat olyan magán vagy vállalati ügyfeleink számára ajánljuk, akiknek a pontosság, a rugalmasság, valamint a kényelem mellett az elegancia és a költségek sem elhanyagolható szempontok.

Reptéri transzfer fix árakon

A szolgáltatás az Alex sofőrszolgálat és az ügyfél által biztosított gépjárművel egyaránt igénybe vehető, valamint kérésére autóját az utazás időtartama alatt saját tulajdonú, sorompóval lezárt parkolónkban eltároljuk.

Külföldi vendégeink számára felár nélkül angol vagy német nyelven beszélő sofőrt biztosítunk, aki az érkezési oldalon névtáblával várja az utasokat és biztosítja kényelmüket egészen az Ön által megnevezett úticélig.

A szolgáltatás fix tarifás rendszerben az alábbi repterekre vehető igénybe, de egyedi megállapodás alapján természetesen további repterekre és pályaudvarokra is megrendelhető.

 • Cél                      
 • Liszt Ferenc
 • - Pestről                   12 800-  Ft-tól      15 000 Ft-ig
 • - Budaról                 11 500Ft  -tól       24 900 Ft-ig         hivjon: +36709444666

Vidéki transzfer 14500Ft 18km-ig e felett 400 Ft/km         hivjon +36709444666

Budapest - Bécs (Schwechat) reptéri transzfer

Taxi transfer 350.- Eur

Private Transfer 380.-Eur (Tesla, Bmw7, vagy E mercedes )

a reptéri transzfer prémium minőségű autóval végezzük!


 • Arad                      87 000 Ft        115 000 Ft
 • Bécs-Schwechat  81 500 Ft        118 000 Ft
 • Belgrád                 105 500 Ft        125 000 Ft
 • Debrecen             89 000 Ft         110 500 Ft 
 • Kassa                    103 500 Ft         105 000 Ft  
 • Nagyvárad            101 000 Ft         127 000 Ft 
 • Pécs-Pogány        88 000 Ft         115 500 Ft
 • Pozsony                99 000 Ft         118 500 Ft
 • Sármellék             84 500 Ft          105 500 Ft
 • Temesvár              101 000 Ft          125 000 Ft
 • Zágráb                  125 500 Ft          155 000 Ft


Egyedi megállapodás szerint bárhová elszállítunk!

A tarifák budapesti indulás/érkezés esetén érvényesek.

Oda-vissza transzfer esetén 20% kedvezmény a visszaútból.

Csak sofőr bérlése esetén kérésére kollégánk ingyenesen visszaszállítja az autót Budapestre.
Hogyan működik a sofőrszolgáltatás?


Meglepetten tapasztaltuk, hogy nem egyértelmű, hogyan is működik a sofőrszolgáltatás, amikor egy ügyfél megkérdezte, hogy akkor ugye hazavisszük a kocsiját is. Nos, igen. : )

A sofőrszolgálat lényege ugyanis éppen ez: két ember érkezik a helyszínre egy autóval, ebből az egyik a sofőr, a másik az ún. bázisautós, aki a sofőrt szállítja a helyszínek között. Ez teszi lehetővé, hogy hazajutassák az autót az ügyféllel és a sofőr is tovább tudjon utána menni a következő ügyfélhez. Ez pedig valóban fontos különbség a taxi és sofőrszolgáltatás között: míg előbbi csak az ügyfelet képes szállítani, addig a sofőrszolgálat az ügyfelet és annak autóját is.

Miért fontos ez?

Kevesen használnak sofőrszolgálatot, mert azt gondolják, hogy ez luxus. Ez azonban nem így van. A sofőrszolgáltatás nem kerül többe, mint taxit hívni, sőt, adott esetben akár kedvezőbb is lehet az ára. Az előnye pedig az, hogy másnap nem kell azon gondolkozni, hogyan jutok vissza az autómhoz, fel kell-e kelnem reggel korábban, hogy elmenjek érte még azelőtt, hogy dolgom lenne és amiatt sem kell izgulni, hogy biztonságban otthagyhatom-e ahol van, vagy ellopják másnapra, hiszen van lehetőségem sofőrszolgálatot hívni, akik hazajuttatják az autót, ezzel megoldva az ilyen jellegű gondjaim. Úgyhogy bátran hívjatok sofőrszolgálatot, ha fontos, hogy az autótok is hazaérjen veletek. 


Milyen információkkal érdemes készülnöd, mielőtt felhívsz bennünket?


Sokan készültök előre arra, hogy adott este sofőrszolgáltatás igénybevételével menjetek haza, sokakban csak a buli közben tudatosul, hogy sofőrszolgáltatásra lesz szükség. Van, aki magának kéri a szolgáltatást és van, aki valaki másnak, barátnak kollégának. Bárhogy is, az alábbiakkal érdemes készülnötök, mielőtt felhívtok egy sofőrszolgáltatást:

 1. Indulási cím: sokan tudják, sokan csak akkor kezdik el megkérdezni a többieket a pontos címről, hogy hol is vannak, miközben autót hívnának. Érdemes ezt azelőtt megkérdezni, hogy felhívnátok minket, hiszen enélkül nem tud elindulni a sofőr, illetve a szolgáltatás megrendelését sem tudjuk rögzíteni. Tehát kérlek, akkor telefonáljatok, ha tudjátok a címet, ahova a sofőrt rendelni szeretnétek!

 2. Autó típusa és rendszáma: autó típusánál hasznos, ha minél pontosabban meg tudjátok mondani, milyen autót keressünk majd, mert sokkal könnyebb egy konkrét típust keresni, mint általánosságban egy márkát. Szintén könnyebb dolgunk van, ha a rendszámot is tudjuk, mert akkor biztosan a megfelelő autó mellett állunk majd meg és nem egy ugyanolyan típusú, de a parkoló másik végében lévő mellett fog várni a sofőr.

 3. Úti cél avagy hova szeretnétek menni? A telefonhívások közel felében megkérdezitek, hogy mennyibe fog kerülni a fuvar. Erre meglehetősen nehéz válaszolni, ha nem tudjuk, hova szeretnétek menni. Ezért fontos, hogy ezt is el tudjátok mondani.

 4. Kitérő: ez is fontos lehet az ár szempontjából, hogy lesz-e az úticélon kívül más megálló. Amennyiben csak arról van szó, hogy egy helyen meg kell állni az útvonalon, az nyilvánvalóan nem ármódosító tényező. Az viszont, ha el kell menni a város egyik végébe, majd vissza, értelemszerűen változtat a szolgáltatás árán. Ezért erre is érdemes gondolni, amikor érdeklődtök az árról és mindenképp jelezzétek előre, ha tudjátok, hogy pontosabb árat tudjunk adni, ne az út végén kerüljetek kellemetlen helyzetbe fizetéskor.

 5. Elérhetőség: a megadott telefonszámon a sofőrünk keresni fog benneteket. Fontos, hogy elérhetőek legyetek abban az idősávban, amikorra sofőrszolgáltatást rendeltetek.

+1. Változás esetén mindenképpen jelezzetek nekünk! Arról is, ha kitérő van, arról is, ha mégsem igénylitek a sofőrt, arról is, ha később szeretnétek indulni. Ezt érdemes a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében megtenni.

A sofőrjeink és diszpécsereink mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető legmagasabb kiszolgálásban legyen részetek. Ha ti is segítetek nekünk azzal, hogy felkészültök a fentiekkel, az biztosítja számotokra is, hogy a lehető legkényelmesebben vegyétek igénybe a sofőrszolgáltatásunkat!


Comfort

Reptéri Transzferek

      Audi A4 Avant    

Mercedes E

Prémium

                                                                                          Mercedes S

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)
Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély.
Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024
Nyelvek