Olcsó sofőrszolgálat budapest

2022.02.12

Olcsó sofőrszolgálat budapest

Akkor a  legolcsóbb a sofőrszolgálat amikor azért fizetsz amit megkaptál és tudod előre mi mennyibe kerül!  Éppen ezért vezettük be már az elejétől a km alapú elszámolást hogy valóban csak azért  a szolgáltatásért fizess amit igénybe veszel.


Díjszabásunk, tarifánk: 4000Ft kiszállási díj és 500Ft/ km

Ettől díjszabás alkalmazunk akkor amikor az indulási cím a sofőrszolgálatunk kiindulási pontjától távolabra esik  jellemzően a kiszállási díj 4000ft-4500Ft között változik.


Minimum díjakat is alkalmazunk:

Pl. kerületen belül 8.000.- Ft

Szomszédos kerületek között 10.500.-

Erre a tarifára azért van szükség mert a sofőrszolgálat a taxihoz viszonyítva nem csak egy fő/ autóból áll hanem mi sofőrszolgálatos sofőrök párban dolgozunk igy a költségeink sajnos magasabbak mint  a Taxik esetében.


Jellemzően a sofőrszolgálat olcsóbbnak kell lenni-e mint a taxi oda -vissza   költsége.

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély. Sofőrszolgálatunk non-stop rendelkezésre áll korrekt olcsó árakkal. Sofőrszolgálat budapest és vidéken akár országosan! Magas vezetési tapasztalat, udvarias kiszolgálás! Budapest Sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, olcsó sofőrszolgálat, legjobb sofőrszolgálat
Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024
Nyelvek