Sofőrszolgálat Csömör

2020.09.30

Csömör Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapesti agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Csömöri ügyfeleinket.


Budapest - Csömör sofőrszolgálat 10.500.- Ft-tól nyújtjuk díjazásunk km alapján kerül képzésre.
Sofőrszolgálatunk előrendelésben jelentős 10-25% -os kedvezménnyel vehető igénybe.       pótsofőr

A sofőrszolgálat, vagy sofőrsegély, vagy pótsofőr egy olyan szolgáltatás, amelynek keretében a vezető a megrendelő tulajdonában/használatában levő gépkocsit vezeti. (Ebben különbözik a taxiszolgáltatástól.)
A sofőrszolgálatok jellemzően nem országosan működnek, hanem egy-egy nagyvárosban.
Árakat tekintve a sofőszolgálatoknak annál kell olcsóbbnak lennie mintha a megrendelő oda és vissza taxival ment volna. Vannak fixáras és kilométer díjas szolgáltatók is, ahol alapdíj + km adja ki a viteldíjat
Sofőrszolgálatról, vagy éjszakai sofőrszolgálatról akkor beszélünk, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni, jellemzően az alkohol fogyasztása miatt.
Sofőr bérlésnek nevezzük, amikor egy sofőrt egy bizonyos időtávon (jellemzően több óra), vagy hosszabb úton (pl.: külföldi céges út) veszi igénybe az ügyfél. Bizonyos esetekben (jellemzően rendezvényekre) autót is biztosíthat a sofőrsegély.
A sofőrszolgálatot adószámmal és felelősségbiztosítással rendelkező jogi személyek (cégek, vagy egyéni vállalkozók) végeznek.
A sofőrszolgálat működtetéséhez a sofőröknek rendelkeznie kell PÁV2 alkalmassági vizsgával.
A sofőrszolgálatok szinte kizárólag este-, illetve éjszaka-specifikus szolgáltatások. A mögöttük álló cégek a taxis társaságokhoz képest parányiak, még a legnagyobbak is csak 10-20 részmunkaidős, megbízási szerződéssel foglalkoztatott sofőrrel működnek. Vannak néhány személyes mikrovállalkozás is, ahol a mobilszám valójában a sofőrnél csörög, és ő veszi fel a megrendelést.
forrás: wikipédia

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)
Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély. Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024 Sütik
Nyelvek