Sofőrszolgálat feltételek

2022.02.22

Hogyan működik a sofőrszolgáltatás?


Meglepetten tapasztaltuk, hogy nem egyértelmű, hogyan is működik a sofőrszolgáltatás, amikor egy ügyfél megkérdezte, hogy akkor ugye hazavisszük a kocsiját is. Nos, igen. : )

A sofőrszolgálat lényege ugyanis éppen ez: két ember érkezik a helyszínre egy autóval, ebből az egyik a sofőr, a másik az ún. bázisautós, aki a sofőrt szállítja a helyszínek között. Ez teszi lehetővé, hogy hazajutassák az autót az ügyféllel és a sofőr is tovább tudjon utána menni a következő ügyfélhez. Ez pedig valóban fontos különbség a taxi és sofőrszolgáltatás között: míg előbbi csak az ügyfelet képes szállítani, addig a sofőrszolgálat az ügyfelet és annak autóját is.

Miért fontos ez?

Kevesen használnak sofőrszolgálatot, mert azt gondolják, hogy ez luxus. Ez azonban nem így van. A sofőrszolgáltatás nem kerül többe, mint taxit hívni, sőt, adott esetben akár kedvezőbb is lehet az ára. Az előnye pedig az, hogy másnap nem kell azon gondolkozni, hogyan jutok vissza az autómhoz, fel kell-e kelnem reggel korábban, hogy elmenjek érte még azelőtt, hogy dolgom lenne és amiatt sem kell izgulni, hogy biztonságban otthagyhatom-e ahol van, vagy ellopják másnapra, hiszen van lehetőségem sofőrszolgálatot hívni, akik hazajuttatják az autót, ezzel megoldva az ilyen jellegű gondjaim. Úgyhogy bátran hívjatok sofőrszolgálatot, ha fontos, hogy az autótok is hazaérjen veletek.

forrás: www.soforszolgalatbp.hu                                                                                               sofőrszolgálat  főoldal

A sofőrszolgálat autóddal együtt visz haza, az a tevékenység amikor segítünk abban hogy egy átmúlatott éjszaka után a hazajutás ne torkoljon drámába, tragédiába. A sofőrszolgálat keretein belül pótsofőrt segélysofőrt nyújtunk mely az autódat veled együtt hazavezeti, de természetesen sofőrszolgálatunk nélküled is elviszi amennyiben arra van igény.

 vissza a   sofőrszolgálat főoldalára


Sofőrszolgálatunk Budapest ésagglomerációban

Szolgáltatási területeink:

Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

.

.

.Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

.Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

Budapest Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély

Sofőrszolgálat, Pótsofőr, SofőrsegélySudapest Sofőrszolgálat: Sofőrszolgálat vidékre, sofőrszolgálat budapest, olcsó sofőrszolgálat, sofőrszolgálat kalkulátor, Alex Sofőr, Legjobb sofőrszolgálat budapest, Sofőrszolgálat budapest árak, Sofőrszolgálat etyek budapest, Sofőrszolgálat feltételei, Legolcsóbb sofőrszolgálat Sofőrszolgálat, Pótsofőr, Sofőrsegély  


 

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)
Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély. Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024
Nyelvek