Sofőrszolgálat Gödöllő

2022.08.26

Sofőrszolgálatunk országosan végzi tevékenységét, így a budapesti agglomerációban is különös figyelemmel kísérjük a Gödöllői ügyfeleinket.

Budapest - Gödöllő sofőrszolgálat 8500.- Ft-tól 16.000.- Ft-os díjon nyújtjuk díjazásunk km alapján kerül képzésre.

Gödöllő- Budapest sofőrszolgálat

Sofőrszolgálatunk előrendelésben jelentős 10-15% -os kedvezménnyel vehető igénybe.


Díjszabásunk: 3000Ft kiszállási díj és 400Ft/km Sofőrszolgálat hívása +3670-944-4666vissza a főoldalra

Sofőrszolgálat

IA sofőrszolgálat, vagy sofőrsegély, vagy pótsofőr egy olyan szolgáltatás, amelynek keretében a vezető a megrendelő tulajdonában/használatában levő gépkocsit vezeti. (Ebben különbözik a taxiszolgáltatástól.)

A sofőrszolgálatok jellemzően nem országosan működnek, hanem egy-egy nagyvárosban.

Típusai

Sofőrszolgálatról, vagy éjszakai sofőrszolgálatról akkor beszélünk, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni, jellemzően az alkohol fogyasztása miatt.

Sofőr bérlésnek nevezzük, amikor egy sofőrt egy bizonyos időtávon (jellemzően több óra), vagy hosszabb úton (pl.: külföldi céges út) veszi igénybe az ügyfél. Bizonyos esetekben (jellemzően rendezvényekre) autót is biztosíthat a sofőrsegély.

Jellemzői

A sofőrszolgálatot adószámmal és felelősségbiztosítással rendelkező jogi személyek (cégek, vagy egyéni vállalkozók) végeznek.

A sofőrszolgálat működtetéséhez a sofőröknek rendelkeznie kell PÁV2 alkalmassági vizsgával.

Forrás wikipédia

© 2024 Budapest Sofőrszolgálat   (sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély, sofőr bérlés)Budapest Sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély. Sofőrszolgálatunk non-stop rendelkezésre áll korrekt olcsó árakkal. Sofőrszolgálat budapest és vidéken akár országosan! Magas vezetési tapasztalat, udvarias kiszolgálás! Budapest Sofőrszolgálat, olcsó sofőrszolgálat, legjobb sofőrszolgálat
Sofőrszolgálat! 
Sofőrszolgálat 2018- 2024
Nyelvek